Min fritid

audio

Fäktning för Synskadade och Fäktklubben Prêt i mässan

Fäktning för synskadade deltog för tredje året i rad i Min Fritids mässa; en mässa för personer med funktionsnedsättning. Det är en otrolig fin mässa och vi är väldig tacksamma över möjligheten att få vara med. Mässan är ett tillfälle att bli synliga för samhället i stort, och speciellt för de som har en funktionsnedsättning. Det var många som ville prova på fäktning; barn i rullstol som fick glädje att fäkta, likaså unga vuxna och till och med några idrottskändisar inom Paralympisk idrott såsom Niclas Rodhborn och Maya Reichard. Vi delade ut broschyrer, informerade till mässans besökare samt blev intervjuade av Mitt i Sollentuna.

Två små tjejer fäktar mot varandra Två rullstolsbudna små killar förbereder sig för att fäkta med Kevins hjälp

Det var många som gratulerade oss för vår verksamhet och några som visade sitt intresse att komma till fäktklubben för ett nytt prova på.

This entry was posted in Aktivitet and tagged , , , . Bookmark the permalink.